Hirdetés

End of Eternity - a tri-Ace, és a SEGA új RPG játéka

|

A fejlesztő honlapján ugyan még ketyeg a visszaszámlálás, mi már tudjuk mi lesz a nagy meglepi...

Hirdetés

Tudvalevő, hogy a kiadók, fejlesztők, titokzatos népek. Minden bejelentést, nagy felhajtás előz meg. A bejelentett projektetről apránként rántják le a leplet, ezzel is hergelve a népet.

A SEGA és a tri-Ace is valami hasonlóra készült. A tri-Ace éppen most fejezte be a Star Ocean IV fejlesztését, de már készülnek is a következő nagy dobásra. Eddig csak a Square Enix számára dolgoztak a srácok, de az új projekthez a SEGA társult be. Egészen pontosan két nap múlva szándékozták közölni, mi is készül náluk. Igen ám, csakhogy közben adtak egy interjút egy gamer magazinnak, ami valahogy közkézre került. Oda a meglepi, tudja meg hát mindenki, mi lesz a SEGA és a tri-Ace első közös produkciója.

Náluk még ketyeg az óra...

 

A játék neve End of Eternity lesz kérem, és vérbeli JRPG-re számíthatunk, ami mondjuk nem meglepő. A futurisztikus RPG egy hatalmas gép-városban játszódik, melynek neve Burzel. A főszereplők hárman lesznek. Egy 26 éves ex-katona, Vashyron, egy 17 éves cserkész srác, Zephyr, és egy bájos kis 19 éves leányzó, aki a meglepő Experiment20 névre hallgat. A főszereplőkről többet nem is tudunk, kivéve, hogy a leányzónak 20 éves korában meg kell halnia. Jajj. Majd megmentjük jól.

A játékmenet egy kicsit eltér az eddig megszokottól. A harcok félig real-time-ban játszódnak, mi pedig a max háromfős party egyik tagját irányíthatjuk. A hangsúly a fegyereken lesz, a legjobban talán a Valkyria Chronicles hasonlít hozzá.  Az End of Eternity már majdnem készen is van, idén télen jelenik meg, PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra. Hiretelen ennyi infót sikerült összekaparni. Az alsó kép pedig nem a játékból van, hanem a Star Ocean IV: The Last Hope-ból, de olyan kis drága a csajszi, hogy muszáj volt idetenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)