Hirdetés

End of Nations - RTS Goes Massive trailer

|

A RIFT-et is jegyző Trion Networks most az mmo rts rajongókat szólítja meg ezzel a kis videóval.

Hirdetés

Trion Worlds/Petroglyph új projectje 30-50 év múlva, a jövőben játszódik. Műfaját tekintve mmorts - ahhoz, hogy el tudjuk képzelni nem árt tudni, hogy a Petroglyph egykori Command & Conquer-fejlesztőkből áll, és ők készítették a Star Wars: Empire at War-sorozatot is.

A jövőben a földiek elszegényednek, fellázadnak, mindenütt háború dúl - egy térképen max 51 játékos lehet. Ez a mostani videó belátogat a színfalak mögé, ahol a játék fejlesztői beszélnek a játék készítéséről, a dolgok egyediségéről, az mmorts stílus korlátairól és előnyeiről. S ami a legfontosabb - a tömeges rts csaták (26 vs 26 a maximum) innovációjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)