Hirdetés

Ender's Game törölve

|

Orson Scott Card talán legismertebb regényének adaptációja már biztosan nem jelenik meg.

Hirdetés

Legalábbis nem mostanában és nem a Shadow Complex-et fejlesztő Chair Entertainment jóvoltából. Esetleg évek múlva, ha a szintén tetszhalott állapotba került mozifilmet feltámasztja valaki. Addig viszont maradnak Orson Scott Card regényei, valamint a Marvel kiadásában napvilágot látott képregény.



A Chair Entertainment még 2008 elején jelentette be, hogy Unreal Engine 3-ra támaszkodva a történet azon részét gyúrják letölthető (XBLA, PSN) játékká, amiben a főhős (kiről enderünk is nevét kapta) harci szimulációban vesz részt.



Donald Mustard társalapító azzal indokolta döntésüket, hogy az anyavállalat, vagyis az Epic Games célja eredeti és egyedi franchise-ok létrehozása, amibe az Ender's Game, mint adaptáció már nem fér bele. Mustardék csapata e döntéstől függetlenül jó kapcsolatot ápolnak a szerzővel, aki külön regényt szentelt a Shadow Complex univerzumnak. Mustard reméli, hogy mások megcsinálják majd a játékot, ugyanis lenne pár ötlete, amivel segítene nekik.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)