Hirdetés

Szeretnél pár új játékot kedvezményes áron PC-re?

|

Kellene még egy példány a GTA V-ből? Csak egy leárazás tart vissza attól, hogy megvedd a Sekiro: Shadows Die Twice-t? Ne várj tovább!

Hirdetés

A játékok nem olcsók, ebben talán mindannyian egyetérthetünk. Szerencsére az ipar igyekszik segíteni, gyakoriak a leárazások minden platformon, a legnagyobb játékok esetében sem kell sokat várni, hogy jelentős kedvezménnyel csaphassunk le rájuk.

Hirdetés

Persze érdemes óvatosnak és körültekintőnek lenni, mert nem mindegy, honnan vásárolunk. Nemrégiben indult egy új, folyamatosan bővülő oldal, az - egyébként litván központú - Eneba.com, mely internetszerte mindenhol pozitív értékelésekkel büszkélkedhet. A cég kifejezett célja, hogy átlátható legyen, és közvetlen megállapodásokat kössön fejlesztőkkel: szerződött például a Vox Games-szel, valamint a Shotgun with Glittersszel is. Nem kell külön védelemért pénzt adni, hogy azt kapják a vásárlók, amiért fizettek, és nincsenek trükkös, rejtett költségek sem. Aki biztosra akar menni, fizethet akár PayPallel is.

A legújabb játékokat is jó áron kínálják, heti leárazások keretében sokszor extra kedvezménnyel. Ennek köszönhetően a Tom Clancy's The Division 2 például már 40,99 euróért, a Sekiro: Shadows Die Twice 46,75 euróért, míg a Borderlands GOTY 12,99 euróért vásárolható meg, de 12,46 euróért Grand Theft Auto V, vagy 11,79 euróért Rainbow Six: Siege is beszerezhető. A konzolos játékosok Xbox Live kódok közül válogathatnak.

GameStar olvasóként most 20 eurós vásárlás felett 2 euró kedvezményt kaptok, ha beírjátok a "gamestar" kódot! Érdemes lesz később is visszanézni, készülünk egy ajándékkal a következő, 2019/05-ös GameStar vásárlóinak is.

Nézzetek körül a kínálatban, hátha megtetszik valami!

A cikkben szereplő árak bármikor változhatnak. Az ajánlat nem a GameStar, hanem az Eneba ajánlata, amely bármilyen további kérdés esetén készséggel áll rendelkezésre a támogatási oldalon vagy a support@eneba.com e-mail címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)