Hirdetés

Enemy Front - náci katonát élő pajzsnak

|

Több játékstílust is követhetünk majd a 2. világháborús lövöldében.

Hirdetés

A varsói székhelyű City Interactive úgy képzelte el, hogy az Enemy Front főszereplője és alaphelyzete kissé eltér majd a háborús FPS-ekben megszokottól. A különböző ellenállási mozgalmakat segítő haditudósítóként pedig többféle stílus közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző harcmodort.

Aki nem szeretne pepecselni, az természetesen választhatja a legkevésbé bonyolult taktikát, azaz a puskaropogás kíséretében intézett frontális támadást, adott esetben lassított felvételben mutatott ajtóberúgással fűszerezve. De aki kifinomultabb módszerekre áhítozik, az is kedvére válogathat: a három fő irány a lopakodás, a mesterlövész fegyverek használata és a szabotázs lesznek.

A lopakodásban egy igen erős hangtompítós pisztoly is segítségünkre lesz, de túszokat is ejthetünk, míg a szabotázsban főleg robbanószereket láttunk eddig a lehetséges eszközök közül. Steve Hart, a játék producere szerint ezekre szükségünk is lesz, ugyanis az ellenállók története (amit ők el szeretnének mesélni) egy egyenlőtlen küzdelemről szól, ahol kevesek szállnak szembe igen komoly túlerővel.

A távcsöves fegyverek modellezése egyébként nem idegen feladat a City Interactive-nak, ők jegyzik a Sniper: Ghost Warrior játékokat is, így talán nem meglepő játékelem, hogy nyomon követhetjük az általunk útjára indított lövedékeket is. A csapat ígérete szerint mindent megtesz, hogy méltó emléket állítson a náci elnyomás ellen indított varsói felkelésnek, különösképpen, hogy központjuk is a lengyel fővárosban található.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)