Hirdetés

Enemy Front - CryEngine 3-mal a második világháborúba

|

A Black dizájnere és a City Interactive közös erővel repít vissza bennünket a nyugati frontra.

Hirdetés

Stuart Black neve egészen a közelmúltban megjelent Bodycount bemutatkozásáig jól csengett mind szakmai berkekben, mint az FPS-ek rajongóinak körében, hiszen az úriemberhez kapcsolódik az előző konzolgeneráció egyik legjobban sikerült lövöldéje, a Black.



Miután a Codemasters döntéshozói szembesültek a Bodycount 50 körüli kritikai átlagával és siralmas eladásaival, egyszeriben forró lett a talaj Mr. Black lába alatt, aki sebtiben maga mögött hagyta az Egyesült Királyságot, és Lengyelország felé vette útját, ahol tárt karokkal várta a legnagyobb jóindulattal is csak közepesnek mondható játékairól híres, ám ennek ellenére jó eladásokat produkáló City Interactive.

Kemények, marconák, csillagjegyük: Ikrek


Black itt egy hiánypótló alkotás, egészen pontosan egy második világháborús FPS felett kapta meg a kontrollt. Érdekes, hogy néhány éve még túltelített volt a piac, ma már nagyítóval kell keresni az emberiség történetének legnagyobb fegyveres konfliktusába helyezett FPS-eket.



Az Enemy Front valamikor jövőre lát majd napvilágot PC, PS3 és X360 platformokon. Meghajtásáról a CryEngine 3 gondoskodik, aminek eredményéről magatok is meggyőződhettek az első képeket szemügyre véve. Azonnal fel fog tűnni, hogy a híres Farkasodú mélyén rejlő Enigma gépezet felkutatására irányuló akció során egymásra kísértetiesen hasonlító német katonákkal találkozhatunk. A cél a Harmadik Birodalom csodafegyverének megsemmisítése.



A fejlesztők dinamikus és változatos küldetéseket ígérnek, amelyek ellenséges vonalak mögött játszódnak, tehát rajtaütésre, szabotázsakcióra, felderítésre, kémkedésre érdemes számítanunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)