Hirdetés

Enemy Front - egymással szemben a lövészárokban (videó)

|

A CI Games a második világháborús FPS-ek reneszánszát szeretné elhozni az Enemy Front kiadásával, ehhez persze egy jó multi is kell. Megnézzük ez milyen lesz.

Hirdetés

Bár a City Interactive neve sokak számára elrettentő példaként hathat, azonban a Namco Bandai kiadásában érkező, CryEngine 3-as második világháborús FPS, az Enemy Front akár még jól is elsülhet, mi legalábbis bizakodóak vagyunk.

Az Enemy Front tehát hiánypótló alkotásként érkezik, viszont ahhoz, hogy ne csak egy gyatra próbálkozásként könyveljük el, a maradandó élményt nyújtó kampány mellett (ahol a második világégés kisebb, méltatlanul elfeledett ütközeteit élhetjük át) rendben kell lennie a többjátékos módnak is. A Namco Bandai egy vadonatúj multiplayer trailerben szeretné megmutatni nekünk az FPS ezen részét, így többek között láthatjuk a Deathmatch, a Team Deathmatch és a 12 játékost támogató Freedom Fighter MP módokat is akció közben:

Az Enemy Front megjelenés június 10-én várható PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)