Hirdetés

Enemy Front - ki mondta, hogy nem kell több második világháborús FPS?!

|

Emlékeztek még egy évtizeddel ezelőtt mekkora hype volt a világháborús lövölde? Na, akkor most visszatérünk egy kicsit a sokadik hőskorba.

Hirdetés

Volt egy csodálatos időszak, amikor minden második játékban a második világháború poklában lövöldöztük az ellent. Valahogy úgy, mint most a zombikat. Csak nekem hiányzik?

Minden Call of Duty tesztem alatt eszembe jut, hogy mennyire jó lenne, ha az Activision fogná magát és rebootolná a második részt. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért, de úgy érzem hatalmas sikere lenne. 

Addig is, amíg az Activision megtanul magyarul és elkezd GSO-t olvasni, itt van nekünk az Enemy Front. A City Interactive játéka (igen, tudjuk) a második világháborúba repít minket vissza, de ahelyett, hogy egy Born to Die-tetkós katonaként irtanánk a nácikat, egy harctéri tudósító szerepében harcolunk az ellenállás mellett, a megszállt európai területeken.

Ez a trailerből persze nem derül ki, hiszen Born to Die-tetkós katonaként irtjuk a nácikat benne, és aránylag kevés (semennyi) szerep nem jut a narratívának, de ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk, hogy a fejlesztők mit tudnak kihozni az egyébként kifejezetten izgalmas koncepcióból.

Az Enemy Front megjelenés június 10-én várható PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)