Hirdetés

Enemy Territory: Quake Wars demó részletek

|

Mostanra lassan körvonalazódik, hogy mitől is nem lesz egy átlagos hétfői nap ez a szeptember 10-e...

Hirdetés

Nemrég még csak arról adhattunk hírt, hogy persze-persze, lesz majd ilyen. Azonban a gamma közösségi oldalán voltak oly' kedvesek ellátni némi információval - egészen pontosan itt. A nagyobbacska játszóterek közül a Valley, avagy Völgy nevezetűt kapjuk meg (akárcsak a bétában), ami egy észak-amerikai természetvédelmi övezetben található. A fő sztori, amivel találkozunk egy kis Strogg kedveskedés: a helyi vízműveken keresztül szeretnének némi szennyezést végrehajtani. De emellett számos mellékküldetést is ígérnek, továbbá játszadozhatunk majd sokféle rögzített löveggel és radarral meg mással is. A környezetről bővebb infó is elérhető egy guide formájában. Botok lesznek majd, így magányos játékosok is nekiállhatnak - más kérdés, hogy erősen multiorientált játékról van szó.

Acucc majd a FilePlanet-hez és a Fileshack-hez hasonló oldalakon lesz elérhető - meg persze nálunk lokálból is rántható lesz, amint mi is szert teszünk rá.

Hogy milyen géppel érdemes betölteni? Alább látható az XP (Vista) alatti gépigény:

2.8 (3) GHz Pentium 4 proci (vagy ezzel egyenlő teljesítményű)

512 (768) MB rendszermemória

– 128 MB VRAM-mal rendelkező kártya, GF 5700 / R 9700 (a támogatott GPU-k megtekinthetőek)

– 750 MB szabad hely (+ ugye nem elfeledkezni a lapozófájlról)

– szélessávú internet-előfizetés (sajnos itt a konkrét le/feltötlésre nem tér ki)

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)