Hirdetés

Enemy Territory: Quake Wars rendermozi

|

A PC-s tábor után a konzolosoknak is megadatik a lehetőség, hogy elősegítsék, vagy visszaverjék a Stroggok invázióját.

Hirdetés

A Doom 3 (id Tech 4) tuningolt, megatexture eljárással kiegészített motorjára épült többszereplős céllövölde nem annyira küllemével, mint inkább a jól átgondolt taktikára és igazi csapatmunkára építő játékmenetével nyerte meg magának a játékosokat, s alakította ki saját rajongótáborát. Az Activision úgy vélte, konzolon is megismételheti, sőt akár felül is múlhatja a PC-s sikereket, így kerülhetett sor a portolásra, ami részben a napokban bezárt Underground Development stúdiójában történt. Az Egyesült Államokban május 27-től lehet Strogg, vagy GDF jelmezben betámadni az üzleteket, míg az európai rajongók ugyanerre május 30-ig kell várjanak.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)