Hirdetés

Energiatakarékos videokártyák a Gainwardtól

|

Energiatakarékos videokártyákkal gazdagítja termékcsaládját az AMD vállalkozásától nemrégiben eltávolodott Gainward.

Hirdetés

Gyakran összefuthatunk olyan NVIDIA partnerektől származó kártyákkal, melyek a középkategóriás G9x-es grafikus magok 55 nanométeres típusainak módosított, úgynevezett Green Edtition változatai. Az energiatakarékos kártyák az alapváltozatokkal ellentétben szolidabb üzemfeszültségen működnek és egyszerűbb nyomtatott áramkörrel rendelkeznek, valamint összetevőik alacsonyabb órajelen pörögnek.

Alacsonyabb fogyasztású videokártyákkal kívánja kiszélesíteni termékpalettáját a Gainward is, azonban vadonatúj grafikus kártya kifejlesztése helyett átalakítják a kínálatukban megtalálható GeForce GTS 250 modelleket. Kizárólag a referencia órajeleket érintették változtatások, a vezérlőkön megtalálható nyomtatott áramkör és tápellátás érintetlen maradt. További információkat a „környezetbarát” modellekről a PC World oldalán olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)