Hirdetés

Ennél közelebb most nem kerülhetünk a Silent Hillhez

|

Júniusban érkezik a Dead by Daylight Silent Hill frissítése, melynek köszönhetően akár a Pyramid Head elől is menekülhetünk az aszimmetrikus mókában.

Hirdetés

Noha egy ideje pletykálgatják, hogy készül valami a Konaminál Silent Hill témában (a kaszinókba szánt nyerőgépeken kívül is), de egyelőre még csak pletykák alapján tájékozódhatunk. Az viszont már biztos, hogy a széria egyes szereplőivel és helyszíneivel újra találkozhatunk, hála a Dead by Daylight legújabb frissítésének, a Behaviour Interactive egy előzetessel adta a világ tudtára, hogy egy újabb cross-over frissítéssel készülnek, mely ezúttal a Silent Hill szériára koncentrál majd. 

Hirdetés

Az aszimmetrikus túlélő horror eddig is előszeretettel merített más franchise-okból, így érkeztek már tartalmak a Sikoly, a Rémálom az Elm utcában és A texasi láncfűrészes filmekből is, vagy például a Stranger Thingsből. A Konami horror szériájából ezúttal egy ellenfél, egy túlélő és egy helyszín elevenedik majd meg.

A legikonikusabb egyértelműen a Pyramid Head ellenfél lesz, aki hatalmas pengéjével járja a pályát, hogy fájdalmat okozzon annak a szerencsétlen halandónak, akivel összesodorja a balsors. A túlélők sorát Cheryl Mason gazdagítja, aki szintén többször feltűnik a játékokban és a filmekben is. Ha pedig az új karaktereket autentikus környezetben próbálnátok ki, akkor erre a Midwich Általános Iskola lehet a legjobb terep. 

A Dead by Daylight Silent Hill cross-over esemény június 16-án élesedik majd. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)