Hirdetés

Ennél stílusosabban talán még senki nem mentette meg társát a Red Dead Online-ban

|

A virtuális vadnyugaton is jól jönnek a figyelmes és kreatív barátok.

Hirdetés

A Red Dead Online világában rengeteg érdekes és furcsa jelenetnek lehetünk szemtanúi, a legügyesebb játékosok pedig egyszerű eszközökkel is képesek kreatív megoldásokra. A vonat elől megmenteni a bajtársakat akció közben nem kis feladat, de a SomeRandomChillGuy nevű Reddit-felhasználó barátjának sikerült a mutatvány.

Hirdetés

A játékos a Red Dead Online kapcsolódó Reddit-oldalán osztott meg egy érdekes jelenetsort, amely rögtön a fórum egyik legnépszerűbb klipjévé vált. A cowboy egy társa éppen akkor tepert le valakit a sínek kellős közepén, amikor közeledett feléjük a vonat. Az animáció közben nem tudott volna időben megmenekülni a játékos, viszont a videót megosztó srác társa egy precíz lasszóval sikeresen megmentette a barátját a biztos haláltól. Nem mindennapi jelenet ez az RDO világában, nézzétek meg ti is alább.

Friends In RDR2 online are the greatest :) from r/RedDeadOnline

Nektek mi volt a legemlékezetesebb jelenetetek a nemrégiben új tartalmakkal bővült Red Dead Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)