Hirdetés

Ennyi helyet foglal a Call of Duty: Black Ops Cold War a különböző platformokon

|

A Treyarch alkotása a PC-től a kifutó konzolokon át az új generációs gépekig mindegyik tárhelyéből jókora szeletet hasít ki.

Hirdetés

A rendkívül erős novemberi játékfelhozatal egyik legnagyobb sikervárományosa az idei Call of Duty, amelyet történetesen a rotációban bekövetkezett változás miatt a Sledgehammer Games helyett a Treyarch szállított.

És tekintve, hogy a legújabb pletykák szerint jövőre ismét a Modern Warfare következhet, és ezáltal az Infinity Ward lehet a soros, nagyon valószínű, hogy a továbbiakban a Call of Duty: Advanced Warfare és Call of Duty: WWII epizódokat jegyző stúdiót támogatói feladatra kárhoztatta az Activision, ahogy korábban a Raven Software-t is.

Hirdetés

Persze mindez csupán találgatás, ami ellenben tény, az a hidegháborús Call of Duty: Black Ops Cold War futtatásához szükséges tárhely mérete, amit a kiadó volt szíves platformok szerinti bontásban megosztani a nagyérdeművel.

  • PlayStation 4 - 95 GB
  • PlayStation 5 - 133 GB
  • Xbox One - 93 GB
  • Xbox Series X|S - 136 GB
  • PC - 125 GB (a teljes játék ultra részletességgel), 82 GB (a teljes játék), 35 GB (csak a multiplayer)

Mindezek ismeretében elkezdhetnek matekozni az Xbox Series S mellett döntő játékosok, hogy ugyan mi egyéb fér majd még rá a minden nappal egyre apróbbnak tűnő SSD-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)