Hirdetés

Ennyi helyet foglal majd PS5-ön a Battlefield 2042

|

Egyúttal az is kiderült, mikor lehet előtölteni a DICE multiplayer lövöldéjét.

Hirdetés

A PlayStation Game Size nevű Twitter-oldal idő előtt osztotta meg a nyilvánossággal a Battlefield 2042 előtöltésének dátumát és fájlméretét. A DICE és az EA még nem erősítették meg az ott olvasható információkat, de egyelőre nem látunk semmi olyat, ami miatt okunk lenne kételkedni bennük.

Ezek szerint az egész játék európai verziója 42,717 GB-ot fog elfoglalni PlayStation 5-ön, de ebbe  az értékbe nem számítanak bele az első napos frissítések. Apróbb érdekesség, hogy az amerikai kiadás egyébként valamivel kevesebbet, 42,389 GB tárhelyet igényel majd az SSD-n.

Hirdetés

A klienst november 17-én kezdhetik letölteni az alapváltozat tulajdonosai, míg azok, akik a Gold vagy Ultimate verzióknak szavaztak bizalmat, már november 10-én elkezdhetik lehúzni a fájlokat.

Minden fenti adat és dátum a PS5-re vonatkozik, de nagyon meglepődnénk, ha a PC-s és xboxos változatok méretei nagyban eltérnének az imént ismertetettől, az előtöltés pedig általában ugyanabban az időpontban indul minden támogatott platformon. Mindenesetre azért még várjuk a DICE hivatalos megerősítését, de érdemes lesz lassan nekiállni a digitális nagytakarításnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)