Hirdetés

Ennyi helyet foglalhat majd a Resident Evil Village az új konzolokon

|

Kiderülhetett, hogy mennyi szabad hely kell Lady Dimitrescunak PS5-ön és Xbox Series X-en.

Hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt játéka egyértelműen a Resident Evil Village (részben Lady Dimitrescu népszerűsége miatt), bár lesz, ahol csak cenzúrázva jelenhet meg.

A Capcom horrorjának megjelenési dátuma piros betűs a naptárban, ráadásul ezt az információt immáron arra is felhasználhatjuk, hogy addig helyet szabadítsunk fel a konzolunkon, ugyanis kiderült, hogy a következő Resident Evil mennyi helyen terpeszkedik majd az új PlayStation és Xbox masinákon.

Hirdetés

Nemrég a játék Microsoft Store-os adatlapjáról kiderült, hogy a Resident Evil Village 50,02 GB-ot foglalhat Xbox Series S-en/X-en, amelyből feltehetőleg 15 GB-ot a multira fókuszáló RE: Verse fog kitenni. A PlayStation Game Size tweetje szerint a Capcom újdonsága nagyjából 27,325 GB-ot követel majd magának PlayStation 5-ön, de ebben elviekben nincs benne az első napos patch és a RE: Verse sem, szóval végeredményben itt is körülbelül 50 GB-ra rúghat a játék mérete. 

A Resident Evil Village május 7-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re, addig lesz idő helyet felszabadítani. Azért ez az 50 GB nem tűnik túl vészesnek, főleg az utóbbi Call of Duty epizódok által képviselt 200 GB-os kategóriához képest, nemde? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)