Hirdetés

Ennyi helyet kér majd a FIFA 22

|

Kiderült, hogy mekkora lesz a következő FIFA, és egyelőre nincs okunk felháborodásra.

Hirdetés

Végre megkaptuk a FIFA 22 megjelenési dátumát egy menő, új trailer társaságában. Ugyan nem mindenki boldog, de a hype-gépezet tagadhatatlanul beindult, aminek része az egyes platformokat érintő igények publikálása is. Sajnos a hír írásának pillanatában még sem a PC, sem a PlayStation oldaláról nem kaptunk pontos adatokat, de az Xbox változatok méretei már felkerültek a Microsoft virtuális üzletének aloldalára.

Hirdetés

Az ottani infók szerint mind az Xbox One-os, mind az Xbox Series X|S-es verziók 50GB-ot igényelnek majd, ami egy egész szolid követelmény, tekintve a közelmúlt AAA címeinek méreteit. A PlayStation tulajdonosok helyében szintén nagyjából ennyi hellyel számolnánk, de ez csak becslés, lévén a Sony még egyik verziónál sem tette közzé a számokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A PC-s rendszerkövetelmények még szintén váratnak magukra, de ott mi félretennék egy olyan 70-80GB-ot, csak a biztonság kedvéért. Az októberi megjelenésig még úgy is lesz időtök kitakarítani.

Címkék: #fifa 22 #foci #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)