Hirdetés

Ennyi idő alatt mehetsz végig a Dead Island 2-n

|

A Dambuster Studios egyik fejlesztője elárulta, hogy hány órát pakolhatunk majd a végigjátszásba.

Hirdetés

A Dambuster Studios srácai optimisták a fejlesztői pokolban egy évtizedet töltött Dead Island 2-vel kapcsolatban, bíznak abban is, hogy alkotásuk nem fog csalódást okozni. A csapat nemrég még negyedórán keresztül mutogatta a játékmenetet, felhívva a figyelmet a Los Angeles-i hangulatra, a zombik trancsírozására és a fegyverválasztékra, de nem csak nézhettük, hogy mire jutott a stúdió a Dead Island folytatásával, hanem ki is próbálhattuk. 

Öt órát játszhattunk a Dead Island 2-vel, ami alapján úgy ítéltük meg, hogy kellemes zombidarabolás vár ránk gyönyörű környezetben, ez pedig önmagában is elég lehet ahhoz, hogy a Dying Light mellett teremjen babér még egy élőhalottaktól hemzsegő akció-kalandnak. 

Hirdetés

Már csak az a kérdés, hogy mennyi ideig élvezhetjük a stílusos zombikaszabolást és a változatos karakterek által biztosított humort. Nos, a játék rendezője, Adam Olsson és a narratíváért felelős Lydia Cockerham a WCCF Technek árulták el, hogy pontosan nem tudják, de ha részt veszünk néhány mellékküldetésben és kipróbálunk pár egyéb tevékenységet a sztorin kívül, akkor az egész élmény körülbelül 20 órát tehet majd ki. De ezen felül ott vannak a gyűjtögetnivalók, a kooperatív mód, bármikor visszatérhetünk a korábbi körzetekbe, és akár újra is játszhatjuk az egészet egy teljesen másik karakterrel, szóval van lehetőség a játék szavatosságának meghosszabbítására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A csapat korábban az Eurogamernek erősítette meg, hogy nem nyílt világú játékot készítettek, hanem körzetekből tevődik össze, amelyek mérete változó. Vannak nagyobbak és kisebbek is, különböző melléksztorikkal és tennivalókkal, a történetben előre haladva nyílnak meg az új területek. 

A Dead Island 2 április 21-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)