Hirdetés

Ennyi mindent hoz a Tekken 7 következő szezonja

|

Egy friss trailerből derült ki, hogy milyen újdonságok érkeznek a közeljövőben a Bandai Namco verekedős játékába.

Hirdetés

Több mint négy éve már annak, hogy megjelent a Tekken 7, ám a Bandai Namco továbbra sem engedte el a játék kezét, ami azt jelenti, hogy bizonyos időközönként még mindig érkeznek a frissítések és az új tartalmak. Már készülőben van egy újabb méretesebb pakk, ami ismét felfrissíti majd egy picit a játékot, és most kaptunk is egy kis ízelítőt az érkező újdonságokból.

Hirdetés

A fejlesztők hivatalosan is bejelentették a Tekken 7 negyedik szezonját, ami a jelenlegi tervek szerint valamikor még idén ősszel fog befutni. A beharangozó videóból pedig az is kiderült, hogy nagyjából milyen új dolgokra számíthatunk. Elméletileg az összes karakter vadonatúj mozdulatokat kap, bekerül egy új, Tekken Prowess nevű rendszer, illetve az online játékot is jobbá teszi a Bandai Namco.

A trailer végén lévő jelenetet elnézve pedig még az is lehet, hogy egy újabb arccal bővül a Tekken 7 felhozatala. Sőt, még az is lehet, hogy egy friss crosoverrel készülnek a fejlesztők.

Ti játszotok még a Tekken 7-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)