Hirdetés

Ennyi volt, hamarosan már nem lehet simán visszakérni a Cyberpunk 2077 árát Xboxon

|

Július végén lezárul az az extra pénzvisszatérítési program, amit a Cyberpunk 2077 miatt indított el a Microsoft.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 botrányos megjelenését másként kezelte a Sony és a Microsoft. Az előbbi teljesen eltakarította a játékot a PlayStation Store-ból, és csak nemrég engedte azt vissza ide, míg Xbox fronton inkább a pénzvisszatérítés mellett döntöttek. Alapesetben cseppet sem egyszerű feladat visszakérni egy konzolos játék árát, ha nem vagyunk elégedettek a programmal.

A PC-s megoldásokkal ellentétben itt ugyanis attól a pillanattól fogva, hogy elindítottuk a letöltést, nem vagyunk erre jogosultak. A Microsoft viszont a Cyberpunk 2077 esetében kivételt tett.

Hirdetés

Eddig bárki visszaigényelhette a játék árát Xbox platformon, de ennek a türelmi időszaknak most vége, július 6 után már senkinem sem lesz erre lehetősége. Visszaáll tehát a régi rendszer, ha már letöltötted vagy elkezdted letölteni a Cyberpunk 2077-et, akkor nincs mit tenni. A Microsoft azzal indokolta a döntést, hogy a CDPR csapata az elmúlt hónapokban rengeteg frissítést adott ki, melyek sokat javítottak a játékon. 

A jövőben sem lesz egyébként teljesen lehetetlen a visszatérítés, de eztán már egyedi elbírálást kapnak a kérelmek, nem fognak mindenre automatikusan rábólintani. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)