Hirdetés

Ennyi volt, nem kap már több frissítést az Assassin's Creed Valhalla

|

A Ubisoft Montreal az utolsó patchcsel elbúcsúzott a széria legutóbbi részétől.

Hirdetés

2020 novemberében indult hódító útjára a viking témára felhúzott Assassin's Creed Valhalla, a Ubisoft pedig azóta lelkiismeretesen támogatta a nyitott világú, ambiciózus akció-szerepjátékát. A kisebb bővítmények mellett olyan nagyobb sztoricsomagokat kaptunk, mint a Wrath of the Druids, a The Siege of Paris, a Dawn of Ragnarök és legutóbb tavaly decemberben a The Last Chapter, amely egyúttal lezárta a Valhalla történetét is, elbúcsúzhattunk Eivortól. 

A történet végére tehát már 2022 utolsó napjaiban pont került, viszont a Ubisoft fejlesztői azzal még nem tekintették befejezettnek a munkát, vissza volt egy utolsó patch, amely kijavítja a maradék hibákat. 

Hirdetés

A legújabb és egyben legutolsó update a megmaradt bugok kiirtására és kisebb finomításokra koncentrál, mint például Eivor hajának rakoncátlankodása, egy nem számolt gyilkosság, az eszköztárból eltűnő tárgyak vagy éppen a Helix kreditekkel kapcsolatos problémák. Az 1.7.0-ás tapasz PC-n 6,3 GB-ot, Xbox Series X|S-en 15,1 GB-ot, PlayStation 5-ön viszont csak 500 MB-ot harap ki a szabad helyből, a teljes listát a Ubisoft honlapján böngészhetitek át. 

A széria rajongóinak azonban nem kell aggódniuk, hogy nem lesz mit csinálniuk a jövőben: még idén megjelenik a Valhalla spin-offjának tartott Assassin's Creed Mirage, valamint három projekt is készül a háttérben. Az egyik a mobilokra szánt Assassin's Creed: Codename Jade, a másik kettő azonban sokkal nagyobb volumenű. A Codename Red a feudális Japánba repít el minket, a Codename Hexe pedig a boszorkányos témára fókuszál a 16. századi Európában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)