Hirdetés

Ennyi volt, nem kap több új tartalmat a Back 4 Blood

|

Felhagy kooperatív zombis játéka támogatásával a Turtle Rock, hogy egy új projektben kamatoztassa a Back 4 Blooddal szerzett tapasztalatait.

Hirdetés

A Left 4 Dead szellemi örököseként beharangozott Back 4 Blood fejlesztése hivatalosan is véget ért. A Turtle Rock nem szállít több tartalmat a lövöldéhez, méghozzá azért, mert a hivatalos közlemény szerint "egy kis stúdióról" van szó, amely nem képes egyszerre több projekten is dolgozni.

Az öröm az ürömben, hogy a támogatás megszüntetése egyúttal azt jelenti, hogy a Turtle Rock minden erőforrását a "következő nagy dobására" fordítja. Csak aztán nehogy az is úgy járjon, mint az Evolve.

Hirdetés

A félreértések elkerülése végett a fejlesztők kihangsúlyozták, hogy a Back 4 Blood szerverei maradnak a helyükön, szó sincs arról, hogy életciklusa végére ért volna a kooperatív shooter. Az érdeklődők továbbra is megvásárolhatják és élvezhetik a lövöldét, annak minden megjelenés után leszállított kiegészítésével együtt. Ami viszont az új címet jelenti, arról egyelőre nem tudnak részleteket mondani.

"A közeljövőben egy kicsit vissza fogunk húzódni, de amikor visszatérünk, akkor valami nagyobbat, bátrabbat és jobbat fogunk hozni nektek."

Bármi is lesz ez a titokzatos új játék, a Turtle Rock magabiztossága dicséretes, kíváncsian várjuk a csapat történetének következő fejezetét. Reméljük, nem kell csalódnunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)