Hirdetés

Ennyiért és ilyen kiadásokban lehet beszerezni a Call of Duty: Modern Warfare II-t

|

Bemutatkozott végre a Call of Duty: Modern Warfare II, azzal együtt pedig az előrendeli lehetőségek is felkerültek.

Hirdetés

Az Activision végre megtartotta a Call of Duty: Modern Warfare II bemutatót, így sokkal okosabbak lettünk azzal kapcsolatban, hogy mitől is lesz ez a CoD franchise következő nagy dobása. A játék jól néz ki, de kérdéses volt, hogy hogyan és mennyiért fogjuk megkapni azt.

Röviddel a leleplezés után felkerültek az előrendelési opciók, magyarán hamar megérkezett az áhított válasz. Külön örömteli, hogy ezúttal  nincs miért tartanunk a generációváltás okozta fejfájástól.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare II Xbox konzolokra csak cross-gen csomagokban lesz elérhető, és ugyan a Sonynál létezik kizárólag PS5 verziót tartalmazó kiszerelés, az pont ugyanannyiba kerül, mint a cross-gen pakk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aki több extrával szeretné indítani a karrierjét, azt beszerezheti a 100 eurós, vagy 32 900 forintos Vault Editiont, ami a következő digitális ajándékokat tartalmazza:

  • Ghost Legacy pack
  • Red Team 141 Operator pack
  • FJX Cinder Weapon Vault
  • Battle Pass + 50 Tier Skips
  • 10 órányi 2XP + 10 órányi 2WXP

Ez a változat is előrendelhető Xboxra, PlayStationre és PC-re. A konzolos variánsok tulajdonosai természetesen  a Vault Edition esetében is megkapják mindkét generációra az Infinity Ward játékát, valamint a hozzáférést a bétához. A bétateszt kezdetének időpontja egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)