Hirdetés

Ennyire brutális Rambo a Mortal Kombat 11-ben

|

Hamarosan Stallone egyik legemlékezetesebb karaktere is csatlakozik a Mortal Kombat 11 felhozatalához, de előbb megnézhetjük, mit tud majd.

Hirdetés

Mivel egy olyan világban élünk, ahol mindenki szépen viselkedik, és ezért csak jó dolgokat érdemlünk, a Mortal Kombat 11-ben hamarosan feltűnik Rambo, aki akár a nyolcvanas évek két másik emlékezetes akcióhősével, Robotzsaruval és a Terminátorral is összecsaphat. A Kombat Pack 2 részeként érkező harcos sem fog óvatoskodni, kése mellett gépfegyverekkel, robbanó nyilakkal, sőt, csapdákkal is támad.

Hirdetés

A fejlesztők az első három filmből merítettek a karakter újraalkotásához, és állításuk szerint a környezetet fegyverként használva lehet majd vele diadalmaskodni: aknákat és lengő farönköket is bevethetünk. Egyébként Sylvester Stallonét is sikerült bevonni a projektbe, így az ő hangját hallhatjuk, valamint több utalást fedezhetünk fel más filmjeihez kapcsolódóan.

A Mortal Kombat 11 Ultimate november 17-én jelenik meg, a jelenlegi platformok mellett PlayStation 5-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)