Hirdetés

Ennyit fejlődött a Resident Evil 4 remake

|

Videó hasonlítja össze az eredeti változatot és a remake-et, valamint az is kiderült, hogy a Capcom miképpen tervezi megvédeni a játékot a kalózoktól.

Hirdetés

A Resident Evil Showcase során a Capcom több trailerrel igyekezett felrázni a horrorrajongó közösséget, és köztük volt a Resident Evil 4 remake is: a vállalat egy történetre fókuszáló trailert és egy gameplay videót is villantott a felújított változat kapcsán. 

A fejlesztők azóta elárultak egy-két fontos részletet a projektről, így például azt is megtudhattuk, hogy sokkal nyomasztóbb játékélményben lesz részünk, amelyből már kaptunk egy az állatszerető rajongókat alaposan kiborító ízelítőt is. 

Hirdetés

Az RE Engine által újraálmodott klasszikus játék az eddigi kedvcsinálók alapján pofásan néz majd ki, de hogy mennyit is fejlődött az eredetihez képest a remake, arra az amerikai IGN összehasonlító videója mutat rá. A különbség meglehetősen szembeötlő, az új változat egy teljesen másik szintet képvisel, de ez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy a Resident Evil 4 2005-ben jelent meg: 

A Resident Evil 4 remake 2023. március 24-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re egy ütős gyűjtői kiadás kíséretében. Az is kiderült, hogy a másolásvédelemért a Denuvo fog felelni - kérdés, hogy a korábbi esetekből kiindulva hány napig tud ellenállni majd a kalózoknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)