Hirdetés

Ennyit kell fizetned a Grand Theft Auto V next-gen változatáért

|

Megvásárolható és előtölthető a PS5-ös és Xbox Series X-es Grand Theft Auto V.

Hirdetés

Az Xbox Store-ban már forintban kifejezett árakkal is elérhető a Grand Theft Auto V legújabb kiadása, amit két részre bontottak a Rockstar Games illetékesei. A Grand Theft Auto V: Sztorimód, vagyis a játék egyjátékos kampánya 13 990 forintba kerül alapból, most viszont akciós áron, 6 995 forintért le lehet rá csapni.

Grand Theft Auto Online, tehát az online mód külön vásárolható meg, ezért 7 090 forintot kellene alapból fizetni, de ez úgyszintén akciós, így most 3 545 forintért szerezhető be.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy PlayStation 5-ön a Grand Theft Auto Online a megjelenést követő három hónapban teljesen ingyenesen elérhető lesz bárki számára. PlayStation Plus tagság kell az online játékhoz, de a Grand Theft Auto Online beszerzésének egyébként nem feltétele. 

Az egyelőre nem tudjuk, hogy hazánkban pontosan mennyibe kerül majd a sztorimód, de valószínűleg nagyjából annyit kell majd érte fizetni, mint Xboxon. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A next-gen Grand Theft Auto V 2022. március 15-én fog megjelenni. Ti tervezitek, hogy újra neki fogtok esni, esetleg most pótoljátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)