Hirdetés

Ennyit kell még várnunk a következő A Gyűrűk Ura MMORPG-re

|

Egy üzleti dokumentum elárulta, hogy nagyjából mikor számíthatunk az Amazon játékának érkezésére.

Hirdetés

Az Amazon és az Athlon Games összeálltak egy A Gyűrűk Ura világára építő MMORPG összerakásának céljával. A projektet először 2018-ban jelentették be, de azóta sem tudunk kifejezetten sokat róla, azon kívül, hogy készül.

Most kiderült egy fontos apróság, köszönhetően annak, hogy a Tencent felvásárolta az Athlon Games anyavállalatát, a Leyou-t. Az átvételkor kiadott iratokban volt pár nagyon érdekes dátum.

Hirdetés

A dokumentumokban az szerepelt, hogy a Leyou számításai szerint valamikor a 2021-es év negyedik negyedéve és a 2023-as év első negyedéve között elindul majd A Gyűrűk Ura MMO. Ez konyhanyelven annyit tesz, hogy valószínűleg 2022-ben játszhatunk majd vele először.

Magáról a játékmenetről még mindig nem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy az események jóval A Gyűrűk Ura eseményei előtt zajlanak. Érdekes lesz figyelni a versengést az új cím és a The Lord of the Rings Online között, ami szintén 2022-ben fog kapni egy nagyobb átalakítást, ha minden igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)