Hirdetés

Ennyit szépült a felújított Life is Strange

|

Hatperces videó mutatja meg a Life is Strange Remastered Collection játékmenetét és grafikai fejlődését.

Hirdetés

Január 30-án már hétéves lesz Life is Strange. A Dontnod klasszikusának annak ellenére is sikerült felhívnia magára a közönség figyelmét, hogy akkoriban épp a Telltale licencelt játékai uralták az interaktív drámák kalandjátékokból leágazott alműfaját. Max Caulfield öt epizódra bontott, a játékost már az első felvonásban érzelmi hullámvasútra felültető története rengeteg rajongóra tett szert, és egyúttal megágyazott a majdani folytatásnak, előzménynek és spin-offnak. Röviden és tömören: új franchise született.

Ezt a részt csomagolja most egybe a Life is Strange új gondnoka, a Deck Nine, amely egyúttal az általa fejlesztett Before the Storm című előzményt is hozzácsapta, teljessé téve az élményt. Ráadásul a Life is Strange The Remastered Collection több szimpla újrakiadásnál, hiszen mint arra a címe és félreérthetetlenül rávilágít, egy újrakevert változatot kapunk a pénzünkért.

Hirdetés

Bár sokat segítene, ha Life is Strange első hat percét bemutató videón egymás mellett szerepelne a régi és az új kiadás, így is érzékelhető a fejlődés, legyen szó Max hajáról, a kevésbé merev mimikáról és a kifejezőbb tekintetekről, esetleg a környezet részletekben gazdagabb textúráiról.

A Life is Strange Remastered Collection 2022. február 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Stadiára, és persze az új konzolgeneráció tagjain (PS5-ön és Xbox Series X|S-en) is játszható lesz. A switches változat viszont nem készült el időben, arra még egy darabig várnunk kell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)