Hirdetés

Ennyivel szebb a Demon's Souls remake, mint az eredeti játék

|

Nem túlzottan meglepő az, hogy több mint egy évtized alatt sokat változott a videojátékok külleme, de még így is érdemes megnézni, hogy mennyit szépült az eredetileg 2009-ben megjelent Demon's Souls.

Hirdetés

Képek segítségével már megnézhettük, mennyit szépült a Demon's Souls remake az eredetihez képest, de sokkal szemléletesebb egy videó formájában összehasonlítani a két játékot. Szerencsére már ilyen anyagot is tudunk mutatni nektek, Joshua Gamez videóján ügyes időzítéssel van egymás mellé pakolva a nemrég közzétett gameplay trailer és az eredeti játékmenet.

Hirdetés

Talán a videó végi boss láttán a legszembetűnőbb a technikai fejlődés, de persze a környezeti elemek is rengeteget változtak ennyi idő után. Világos, hogy nem holmi mezei remasterről van szó, az új Demon's Souls egy valódi remake lesz.

A Demon's Souls remake a jelenlegi állás szerint csak és kizárólag PlayStation 5 konzolokra jelenik meg, ráadásul nyitócím lesz, szóval már november 19-én számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)