Hirdetés

Ensemble Studios - Elérkezett a búcsú ideje

|

Burce Shelley és kompániája számára egy másfél évtizedes korszak ért végez az Xbox 360 exkluzív Halo Wars elkészültével.

Hirdetés

Néhány napja aranyozódott be a Halo Wars, amit az Ensemble munkatársai vegyes érzelmekkel vettek tudomásul. Egyrészt sikerült meggyőződésük szerint újabb remek játékkal előállni (az első tesztek február 10-e után jelenhetnek meg róla), másrészt korábbi írásainknak megfelelően a stúdió sorsa felett keseregnek.

halo-wars__7.jpg


Az Age of Empire sorozatot jegyzőe Ensemble Studios-nak tehát ezennel vége, a csapat pedig több kisebb csoprotosulásra bontva széled szét a szélrózsa minden irányába. Néhányan átveszik az Ensemble Studios Online, s ezen kereszül a Halo Wars további supportjának feladatát, s az Age of Empires közösségi oldalának további működése is biztosított.
Bruce Shelley blogjában mond köszönetet munkatársainak és a játékosoknak, ugyanitt vesz mindenkitől érzékeny búcsút.

halo-wars__11.jpg


Amennyiben elolvassátok írását, feltűnhet, hogy tudomása szerint legalább két új fejlesztőcsapat van alakulóban, s meggyőződése, hogy a nemsokára már csak volt Ensemble alkalmazottaktól még sok finomságra számíthatunk az elkövetkező években.
Köszönjük Bruce, köszönjük Ensemble Studios!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)