Hirdetés

Enter The Matrix részletek...

|

A Homelan és a Game Informer jóvoltából előkerültek az első konkrét részletek, a Shiny készülő alkotásáról, az Enter The Matrix-ról. Úgy tűnik, hogy a játék egészen pontosan 2003 május 15-én érkezik PC-re, PS2-re, Xbox-ra, valamint GameCube-ra (egy napon a Mátrix című film amerikai premierjével). Azt is megtudtuk, hogy a játékban az első film összes fontosabb szereplője benne lesz, akik természetesen a hangukat is "kölcsönadták" az alkotáshoz. Továbbiakban megtudtuk, hogy mintegy 4000 mozgáskombinációs animációval lett felvértezve a játék, mellyel túllépte az eddigi rekordokat. Végül, de nem utolsó sorban mostmár azt is tudjuk, hogy az Enter The Matrix a "real world" - vagyis való világban is játszódik majd, ahonnan bármikor visszajuthatunk a Mátrixba... persze egy telefonra szükségünk lesz ehhez a bravúrhoz :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)