Hirdetés

Entropia Universe - Rövidesen CryEngine 2-vel

|

Néhány nap múlva rá se ismernek majd rajongói Calypso világára.

Hirdetés

A svéd MindArk MMO-ja 2003 óta rója a virtuális vizeket, s bár nem tartozik az úttörők közé, az új generáció tagjai közé sem lehet sorolni. Az eredetileg Gamebryo grafikus motorral készült Entropia Universe ingyenesen játszható, s a Second Life-hoz hasonlóan pénzkeresésre is használható.



A történet szerint a távoli jövőben az emberiség megkísérli betörni a vad és zabolátlan Calypso bolygót. Eudoria és Amethera kontinensei megannyi veszélyt, izgalmat és kalandot kínálnak. Az őslakos teremtmények levadászása mellett az ásványkincsekben gazdag planéta erőforrásainak kiaknázása is kiváló jövedelemforrás lehet. A Calypso körül ráadásul űrállomások is keringenek, ahova saját, vagy bérelt űrhajóval juthatunk el. A városok és helyőrségek a szociális élet, a kereskedelem, a barátkozás és az egyszerű csevegés színterei.



A még ma is bőven vállalható külsővel bíró Entropia Universe látványvilága a hétfőre, azaz augusztus 17-re tervezett lekapcsolást követően néhány nappal jelentős minőségi javulást fog felmutatni. A 9.4-ről 10.0-ás verziószámra történő frissítés a korábban beharangozott, és még 2008-ra ígért grafikai tuningot, a CryEngine 2-re való átállást vonja magával. Az új letöltendő kliens kb. 4 GB-ot nyom. Ne lepődjetek meg azonban, ha avatárotok a grafikusok minden igyekezete ellenére sem emlékeztet majd régi önmagára. Pánikra azonban semmi ok, ha nem tetszik az új dizájn, egy egyszeri lehetőséget kaptok arra, hogy testre szabjátok kinézetét.

Az információért külön köszönet Morpeus becenevű olvasónknak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)