Hirdetés

Epic Citadel - az Epic kiadta a demót Flashben

|

A héten a Hypeban is beszámoltunk arról, hogy a GDC-n az Epic Games Flash alatt demonstrálta az Unreal Engine 3 képességeit.

Hirdetés

A Flash 11 segítségével a Dungeon Defenders és az Unreal Tournament III is futott Flash alatt - szinte teljesen tökéletesen.

Még egy dolgot demonstráltak, méghozzá azt az Epic Citadelt, amelyet annak idején az iOS készülékek képességeinek fényezésére fejlesztettek ki. 

"Amennyiben ugyanolyan tartalomról beszélünk, a Flash hátrányból indul a CPU teljesítményét figyelembe véve" - mondta Mark Rein, az Epic alelnöke -"A Unreal Engine 3 flash verziója kb 70%-os sebességen fut az eredetihez képest. Figyelembe véve mennyire hordozható és könnyen portolható - például a Dungeon Defenders Flash verzió először csak 15 megabíte-ot tölt le - így érdemes foglalkozni vele. Például a Dungeon Defenders Flash alatt simán futott a régi Macbook Air-emen." - tette hozzá.

Szerintetek jó ötlet Flash alatt futtatni Unreal Engine 3-as játékokat? Jelenthet ez platformfüggetlenséget, hiszen Flash lejátszó szinte mindenre van (kivéve persze, ahol épp hadbna állnak az operációs rendszer gyártójával)?

Amíg gondolkodtok, nézzétek meg az Epic Citadel demóját Flash alá (Flash 11.2 kell hozzá) erre a linkre kattintva.

Emlékeztetőül az Epic Games által a GDC-n kiadott Unreal Engine 3 videó, amely az engine képességeit demonstrálja:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)