Hirdetés

Epic Games Baltimore - új stúdió a Kingdoms of Amalur fejlesztőivel

|

A Kingdoms of Amalur fejlesztőit, a Big Huge Games-t gyakorlatilag feloszlatta anyacége, a 38 Studios.

Hirdetés

Az elbocsájtott alkalmazottak java része azóta új otthonra talált: az Epic Games vette fel őket és létrehoztak egy új stúdiót Epic Games Baltimore néven. 

"Ahogy mi látjuk, Baltimoreban volt egy nagy vihar, mi pedig felvettük a túlélők egy részét" - nyilatkozta Mike Capps, az Epic elnöke - "Az Epic olyan helyzetben van, hogy ezt megteheti, az új stúdió tökéletesen illeszkedik a cég értékei közé így aztán nem tétováztunk." 

Ahhoz, hogy a stúdió tényleges megindulásáig se legyenek anyagi gondok, az Epic Games a Big Huge Games egykori alkalmazottait külsősként vette fel addig is a Caryban, North Carolinában található főhadiszállásra. Az Epic Games Baltimore minden valószínűség szerint vadiúj játékon kezd majd dolgozni, amint minden összeáll. 

Mike Capps hozzátette, hogy egyelőre nem tudják, pontosan mennyi embert tudnak felvenni, de a lehető legtöbbet fogják, amennyit csak lehet. Néhány Big Huge Games alkalmazott egyébként is elkelt már - ők más, ismert, Marylandban található fejlesztőkhöz (Zynga East, Zenimax Online) kerültek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)