Hirdetés

Az Epic Games beperelt két Fortnite YouTube videóst csalások promotálása és eladása miatt

|

Tekintettel arra, hogy a világ jelenlegi legnépszerűbb többjátékos mókájáról beszélünk, az Epic nem fogja annyiban hagyni a csalásokat népszerűsítő tartalomgyártók levadászását.

Hirdetés

Az Epic Games ezúttal Brandon "Golden Modz" Lucasra és időnként felbukkanó partnerére, Colton "Excentric" Conterre szállt rá, akik a kiadó szerint csalásokból profitálnak.

Hirdetés

Az Engadget jelentése szerint az Epic DMCA (ez a törvény ugye a digitális szerzői jogokat védi) sértéssel vádolja Lucast. A kiadó szerint a népszerű videós az 1,7 millió feliratkozójának mutogatta, ahogy ő és társa csal a játékban, és erről mesél a nézőinek. Az Epic előzőleg megkérte Lucast, hogy távolítsa el a videókat, de ő nemet mondott, mondván, hogy nem látja a problémát, és egyébként is, mások is ugyanezt csinálják.

A Fortnite a világ talán legnépszerűbb játéka jelenleg, így tulajdonosa mindent igyekszik megtenni, hogy azt ne tegyék tönkre a csalók. Emiatt valószínűleg a "de hát más is csinálja!" nem fogja meggyőzni őket. Az Epic folyamatosan küzd a csalók ellen, éppen ezért vásároltak fel egy egész anti-cheat fejlesztő céget is. Meglátjuk, hogy Golden Modz és a haverja mit kapnak majd a tartalmaikért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)