Hirdetés

Az Epic Games tovább pereskedik a Fortnite-ban csaló tinédzser ellen

|

A pert még tavaly októberben indította az Epic, de elutasították. Most újra próbálkoznak.

Hirdetés

Tovább küzd a Fortnite-ban csalókkal az Epic Games. Az októberi perindítás után nem hagyják annyiban a 14 éves srác ügyét, és újból bíróságra vinnék azt.

Hirdetés

Az eredeti ügyben nem adtak igazat az Epic-nek. A bíróság a játékos anyjának a levelét vette alapul az ítélet meghozásában. A nő többek között azzal védekezett, hogy kiskorú fia nem is egyezhetett bele a felhasználási feltételekbe (amit egyébként megszegett a csalással), illetve az Epic nem tudja bizonyítani az okozott kárt, lévén a Fortnite battle royale módja ingyenes játék. Sőt, még egyet szúrt a feldühödött anyuka: szerinte az Epic csak bűnbakot csinálna fiából, hogy így példálózzon a cheaterek ellen, ahelyett, hogy azon dolgoznának, hogy ne lehessen cheatekkel módosítani a játékukat.

Az Epic viszont több pontban is összeszedte, hogy az anyuka miért téved, és a fia ellen indított per jogerős. A teljes beadványt itt olvashatjátok, de elég tömény jogi szöveg angolul, úgyhogy csak az erre vevőknek ajánlott.

Szerintetek jó döntést hozott az Epic, hogy így küzd a csalók ellen, vagy feleslegesnek tartjátok a jogi huzavonát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)