Hirdetés

Fortnite - horgászbajnokság indul a játékban

|

Ezen a hétvégén egy újabb játékbeli eseménnyel készül az Epic Games, ami ezúttal a legkevésbé sem a lövöldözésről fog szólni.

Hirdetés

A Fortnite mindig is arról volt ismert, hogy nem veszi magát túlságosan komolyan, erre pedig újabb kiváló példa a mai nappal einduló esemény, melynek keretében egy horgászbajnokságon vehetnek részt a játékosok. Bizony, halakat kell fogni, nem egymást szitává lőni, ami egy üdítő változás.

Hirdetés

A Fortnite Fishing Frenzy névre keresztelt esemény november 22-én (vagyis ma) kezdődik és vasárnap ér véget, a cél pedig rémesen egyszerű: az fog nyerni, aki a legtöbb halat fogja ki. A játékosok többféle kategóriában győzedelmeskedhetnek: vagy ki kell fognunk a legtöbb halat egy meccs során, vagy a háromféle hal egyikéből a legtöbbet az egész verseny során. A győztesek régiónként lesznek kiválasztva, szóval nem kell attól tartani, hogy az ázsiai kissrácok mindenkit lenyomnak nálunk.

A győztesek egyébként nem csak játékbeli jutalmakhoz juthatnak, ugyanis az első helyezett egy valódi Llama trófeát fog kapni. Ha megjött a kedvetek és szeretnétek részt venni a megmérettetésben, akkor nincs már dolgotok, mint belépni a játékba és horgászni orrvérzésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)