Hirdetés

Az Epic Games egymillió dollárt ad, ha bizonyítani tudod, hogy le akarják őket járatni

|

Hallottál már a Houseparty nevezetű applikációról? Jobban teszed, ha gyorsan utánanézel, mert most ennek kapcsán zsebelhetsz be egy igazi vagyont.

Hirdetés

Igazán furcsa felhívással élt az Epic Games: kereken egymillió dollárt, vagyis nagyjából 331,9 millió forintot adnak neked, ha sikerül bebizonyítanod, hogy fizetett lejáratókampány folyik az egyik alkalmazásuk, név szerint a Houseparty ellen, ami egy 2016-ban elstartolt, végtelenül egyszerű közösségi média- és videóchat alkalmazás, segítségével cseveghetünk a pajtásokkal, és pár játékot, kvízt is elindíthatunk az appon belül.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatti karanténnak köszönhetően hatalmasat ugrott a hozzá hasonló alkalmazások népszerűsége, a Houseparty márciusban az amerikai App Store hatodik legtöbbször letöltött ingyenes applikációja volt - ez heti kétmillió letöltést jelent. 

Ugyanakkor egyre több hír érkezik arról, hogy a Houseparty nem megbízható, kiszivárogtatja a felhasználók adatait, sőt valamiféle módon a többi alkalmazásunkba is bele akar piszkálni, gyakran kiléptet például bennünket más appokból.

A Houseparty mögött álló Epic Games szerint viszont ez mindössze aljas rágalom, termékük teljesen biztonságos, nincsenek rajta biztonsági rések, és igazából csak valakik el akarják lehetetleníteni őket - nem mondják ki, de értelemszerűen a konkurenciára gondolhatnak. 

Éppen ezért most egymillió dollárt ajánlanak fel annak, aki minden kétséget kizáróan bizonyítani tudja, hogy fizetett lejáratókampány áldozatai lettek. Érdekes megoldás vérdíjat kitűzni a rágalmazókra, nem biztos, hogy ezzel sikerül majd hiteles cáfolatot szerezni, de a megélhetési oknyomozók konteói egészen  biztosan még több problémás ügyet indíthatnak el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)