Hirdetés

Változtat az Epic Games, másik játékot ad ingyen

|

Az okát még nem ismerjük, de hirtelen megváltozott a terv, másik játékot kapunk ajándékba.

Hirdetés

Amennyiben nem tettetek így, jusson eszetekbe, hogy rövid ideig még ingyen behúzhatjátok a Darksiders széria első és második részét a Steeppel együtt, aztán a fordulónap előre meghatározott időpontjához érve módosulni fog a kínálat. Eddig rendben is volnánk, csakhogy az eredetileg beütemezett játék egyelőre ismeretlen okból kikerült, helyette kénytelenek leszünk másikkal beérni.

Hirdetés

A cserejáték nem kevésbé ígéretes, biztosak vagyunk benne, hogy az enyhe lovecrafti hangulatot árasztó Sundered: Eldritch Edition is megtalálja majd a maga közönségét a metroidvania műfajt kedvelők körében. Természetesen a változtatás nem jelenti törvényszerűen azt, hogy soha többé nem szerepelhet majd a For the King az Epic Games ajándékai között. Talán a következő héten már tényleg hozzáadhatjuk könyvtárunkhoz a stratégiai, szerepjátékos és rougelike elemeket ötvöző alkotást, amely ránézésre a táblás játékokra emlékeztet. Szólni fogunk, amint bármelyiket tölthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)