Hirdetés

Jelenleg hat játékot is fejleszt az Epic Games

|

Az Epic Games kreatív igazgatója egy interjúban mesélt róla, hogy manapság mivel ütik el az idejüket a stúdió fejlesztői, így hat projektről is kaptunk egy nagyon rövid helyzetjelentést.

Hirdetés

Legutóbb még azzal kapcsolatban beszéltünk az Epic Games-ről, hogy félmillió dolláros játékfejlesztő-versenyt hirdettek, de nagyon szeretnénk már hallani többet a saját projektjeikről is, kívánságunkat pedig most a cég kreatív igazgatója váltotta valóra. 

Donald Mustard a VentureBeatnek adott interjújában mesélt róla, hogy jelenleg min dolgoznak és elmondása alapján hat különböző játékot is fejlesztenek éppen. Az első a Paragon, amely free-to-play címként elérhető PC-re és PS4-re. Novemberben már 650 ezer játékossal büszkélkedhetett a projekt, amely mostanra már 800 ezerre duzzadt. A céljuk, hogy további frissítésekkel tovább növeljék ezt a számot és rengeteget tanultak az eddigiek során, így lelkesen folytatják az eddigi munkát. Például egy új karakterrel, Shinbivel: 

Ugyanez igaz a második játékra, a PC-re teljesen ingyenesen elérhető Unreal Tournamentre, a széria legújabb epizódjára, amelyen az Epic gőzerővel dolgozik a modder közösség bevonásával. 

Mindeközben J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot segít a Spyjinx névre hallgató mobiljátékban, amiről nem sokat tudunk, de Mustard szerint még idén beavatnak minket minden fontos részletbe. Eddig annyi biztos, hogy az akció-stratégiák játékmenetének, a szerepjátékok karakterfejlődésének és a dinamikus világépítés egyedülálló keveréke lesz, továbbá egy izgalmas kémvilágban játszódik.  számíthatunk a negyedik fejlesztés, a PC-re szánt Fortnite esetében is, amely kombinálja a lövöldözést, az építést és a felfedezést is, valamikor 2017-ben kapunk róla az eddiginél bővebb betekintést. 

A Battle Breakers névre keresztelt taktikai szerepjáték a 80-as évek népszerű képregényeinek stílusából merít és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy több száz sci-fi/fantasy lényt gyűjtsön össze és szálljon csatába velük - PC-re és mobilokra készül.

Végül Mustard megemlítette az Oculus Rift/Touch címüket, a Robo Recall-t is, ez az Oculus maximális támogatásával valósul meg. Az a céljuk vele, hogy úgy érezzük magunkat, mintha a Mátrixban lennénk.

Melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)