Hirdetés

Az Epic Game Store tavaszi akciójában az elmúlt hónapok nagy címeit zsákolhatod be

|

Az EGS brutális ajánlatokkal akarja kicsalni a pénzed, és még a Holiday Sale kuponon is beválthatóak.

Hirdetés

Otthon ragadtál és nincs mit csinálnod, ami elég unalmas, de gondoltad, hogy így legalább majd megtakaríthatsz némi pénzt. Ez a naiv elképzelés persze most dől dugába, mivel éppen az összes online bolt leárazást tart, és persze az Epic Games Store is beszállt a buliba a közelmúlt legnagyobb játékait akciózva, hogy kierőszakolja belőled a megtakarításod utolsó morzsáit is.

Hirdetés

Az EGS tavaszi akciójában olyan címek szerepelnek, mint a Red Dead Redemption 2 (20 százalékos engedmény), a Control (35 százalékos kedvezmény) vagy a Borderlands 3 (50 százalékos kedvezmény). Ha akad megmaradt Holiday Sale kuponotod, azt is felhasználhatod bármihez, ami 15 eurónál drágább, egészen május 1-ig. 

Itt átböngészhető a teljes Epic leárazás lista, aztán ha valami csoda folytán nem akad itt érdekes darab, akkor irány a Steam! Ott épp Microsoftos leárazás van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)