Hirdetés

GDC 2014 - valamire készül az Epic Games

|

Az Epic Games egy bejelentetlen IP-n dolgozik, amelynek koncepcióképei kísértetiesen emlékeztetnek egy korábbi nagyon ígéretes techdemóra.

Hirdetés

Javában zajlik a Game Developers Conference 2014 (GDC 2014), ahol az Epic Games vezető animátora, Jay Hosfelt az "Animation Bootcamp: Animation Prototyping for Games" nevű panelen megerősítette, hogy egy új, még bejelentésre váró projekten dolgoznak a háttérben.

Bár Hosfelt nem árult el konkrétumokat, a jelenlévők olyan koncepciós rajzokat és karaktermodelleket láttak, amelyek az Epic 2011-ben bemutatott "Samaritan" techdemó névtelen főhősére utaltak. Róla van szó:

A Samaritan a GDC 2011-en mutatta meg magát a nagyvilágnak, mint az Unreal Engine 3 "3.5"-ös verziója, amely már az újgenerációs platformok kiszolgálásának céljával készült. Hogy az Epic Games időközben melyik fiókban hagyhatta a demót, azt nem tudni, mivel a 2012-es rendezvényen már az új Unreal Engine 4-re épülő "Elemental" technológiai demonstráció mutatkozott be, amelyet a tavalyi GDC-n az "Infiltrator" követett a sorban. Szemmel láthatóan azonban a cég nem felejtette el a Samaritant, erről tanúskodnak az alábbi koncepciók is. A képen és a videóban látott karaktermodellek megegyezése egyértelmű:

Azért várjuk csak ki az Epic Games hivatalos bejelentését, ami talán már a héten megtörténhet. Ti örülnétek neki, ha igaz lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)