Hirdetés

A világ leghíresebb nyomozójává válhatunk az Epic Games jövőheti ingyenes játékával

|

A Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentsszel egy kifejezetten érdekes kalandjátékkal gazdagíthatjuk könyvtárunkat, mely a híres nyomozó hat ügyébe enged betekintést.

Hirdetés

Az eheti Epic Games Store felhozatal is meglehetősen erősre sikeredet, hiszen a Gone Home képében az egyik legjobb séta szimulátorra tehettünk szert, nem is beszélve arról, hogy a digitális bolt tavaszi leárazásának köszönhetően az elmúlt évek legnagyobb durranásait szerezhetjük be olcsóbban. Jövőhéten is érdemes lesz visszalátogatni ingyen játék reményében, főképp azoknak, akik szeretik a rejtélyeket.

Hirdetés

Jövő csütörtökön a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments váltja a mostani hármast, mely a Frogwares fejlesztésében készült 2014-es kalandjáték. A Sherlock Holmes történeteiért rajongók számára ez egy kötelező darab, mivel a Sir Arthur Conan Doyle által kitalált nyomozó hat újabb ügyét göngyölíthetjük fel benne, ezekről Szada részletesen be is számolt nektek annak idején egy velős teszt formájában.

Ezek során Holmes 14 különleges képességét használhatjuk fel, hogy nyomok után kutassunk és összerakjuk a kirakós darabkáit. Már csak azért is érdemes lehet behúzni, mivel jogi hercehurcáknak köszönhetően egy időre elérhetetlenné vált a cím, tehát biztosabb az, ha a minél előbb a könyvtáratokat gazdagítja. 

Egyelőre ezt az egy címet jelentette be az Epic, de egyáltalán nem kizárt, hogy ahogy az elmúlt hetekben, úgy most is csatlakoznak még más címek az ingyen játékok egyelőre rövidke (vagyis egyszereplős) listájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)