Hirdetés

Epic Games Store - készül egy értékelési rendszer

|

Jelenleg nem lehet a játékokhoz véleményt fűzni, de ez idővel megváltozhat.

Hirdetés

Most, a Metro Exodus költözése kapcsán kifakadt az internet népe, mindenki elmondta, miket hiányol az Epic szolgáltatásából, amik a Steamen régóta megvannak.

Hirdetés

Néhányan a korábbi Metro játékokon töltötték ki a dühüket úgy, hogy negatív véleményt hagytak termékoldalaikon, amivel persze nem a játékot minősítették, csak ezt a döntést.

Miután egyre többször review bombing formájában megy a hiszti, érthető, hogy az Epic miért nem erőltette az értékelési rendszert saját felületén. Ugyanakkor Tim Sweeney elmondta, hogy dolgoznak rajta, viszont nem fogják rákényszeríteni a fejlesztőket a használatára. Aki akarja, engedélyezheti, aki nem, annak nem lesz kötelező. Érdekes lesz majd látni, hogy ki fogja bekapcsolni.

Szerintetek kell ez? Látjátok hasznát a felhasználói értékeléseknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)