Hirdetés

Most már nem publikus, mikor jöhetnek az Epic Games Store különböző funkciói

|

Eddig legalább azt láthattuk, hogy nagyjából mikorra számíthatunk az egyes elemekre.

Hirdetés

Az indulás óta elérhető egy Trello tábla, ahol láthatjuk, milyen funkciókkal tervezi bővíteni az Epic saját boltját és az ahhoz tartozó klienst. Valamelyest megnyugtató volt látni a terveket, még úgy is, hogy csak azt ismerhettük meg, mivel terveznek rövid-, és mivel hosszútávra.

Hirdetés

A napokban azonban változás történt, a boardot átalakították, mivel úgy látták, nem látja el megfelelően a szerepét, nem mutatja pontosan a funkciók beépítésének várható idejét. Mostantól csak azt látjuk, mik a frissen megjelent újdonságok, mi lesz a következő, és mik szerepelnek még a tervekben. Kéthetente fogják frissíteni a listákat.

Ti figyelgettétek, vagy csak vártatok türelemmel? Mi lenne szerintetek a legfontosabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)