Hirdetés

Az Epic Games Store letiltja a vásárlást, ha sok játékot veszel túl gyorsan

|

Az EGS védelmi rendszerének van egy nagyon kellemetlen mellékhatása, ami egy streamer balszerencséje okán vált nyilvánvalóvá.

Hirdetés

Éppen pörög az Epic Games Store első nagyobb akciója, aminek köszönhetően remek játékokat lehet beszerezni szemtelenül olcsón. A Steam kiárusításokon nevelkedett felhasználók ilyenkor igyekeznek minél több címet felmarkolni, de ez a magatartás komolyan visszaüthet.

Hirdetés

Egy streamer, Patrick Boivin is így járt, aki a leárazás miatt úgy gondolta, hogy itt az ideje a nagy bevásárlásnak. Mivel az Epic Games Store-ban jelenleg nincs bevásárlókocsi így egyesével szedte össze a kiszemeltjeit, de aztán egy idő után letiltotta a rendszer.

Nick Chester, az Epic PR csapatának tagja később nyilatkozott az ügyben a Game Revolution újságíróinak és elmondta, hogy ez az "agresszív, visszaélés ellenes védelmi megoldás miatt" történt. Hozzátette, hogy akit szintén érint a probléma az lépjen kapcsolatba az EGS támogatási részlegével.

A tanulság az, hogyha szeretnétek felmarkolni pár címet az Epic üzletében, akkor azt ne egyszerre tegyétek. Várjatok kicsit 1-2 játék behúzása között, különben komoly fejfájást okozhat a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)