Hirdetés

Epic Games Store - újabb két kiváló játékot kaptunk ingyen

|

Ezen a héten a Remedy Entertainment és a Ubisoft egy-egy népszerű játéka kapta a főszerepet.

Hirdetés

Az Epic Games minden héten ajándékokkal segít a játékosokon, ha esetleg nem tudnák eldönteni, mivel is játsszanak. Nemrég egyszerre két címmel leptek meg minket a srácok, és most ismét egy duót zsebelhetünk be díjmentesen, mivel az egyik 18+-os.

Hirdetés

Ingyenesen megszerezhető az Epic Games Store-ból az Alan Wake, illetve a For Honor. Valószínűleg egyiket sem kell különösebben bemutatni, hiszen a Remedy játéka annyira ütős lett, hogy a rajongók azóta is folytatásért könyörögnek, a Ubisoft alkotása még mindig bővül, és viszonylag stabil játékosbázisnak örvendhet. Ha hozzáadnátok Epic-fiókotokhoz a két ajándék játékot, akkor látogassatok el ide.

Egy hét múlva, egészen pontosan augusztus 8-ától egy logikai játék, a GNOG lesz ingyenes, ami szintén nagyon jó értékeléseket kapott, azt se hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)