Hirdetés

Hat Batman játékot lehet most ingyen behúzni az Epic Games Store-ban

|

Ezért volt a nagy titkolózás: Batman Arkham és LEGO Batman játékok is járnak mindenkinek, ingyen.

Hirdetés

A múlt héten rendhagyó módon nem árulta el az Epic, hogy milyen játékot fog adni a következő alkalommal, csak annyit tudtunk, hogy Batman szerepel benne. Ma, mikor változott a kínálat, sikítottunk egyet.

Hirdetés

Két gyűjtemény, a Batman Arkham Collection és a LEGO Batman Trilogy is egyszerre lett ingyenes, ami azt jelenti, hogy minden PC-s hozzáadhatja könyvtárához a Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight, LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, valamint LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékokat. Az ajánlat jövő csütörtökig él, nem érdemes sokáig várni vele. Nyissátok meg az Epic Games Store kliensét vagy honlapját, aztán hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)