Hirdetés

Epic Games Store - Lovecraft által inspirált horror az új ingyenes játék

|

Egy viszonylag friss alkotással lepett meg minket az Epic, ráadásul ezúttal csak találgatni lehet, mi lesz a következő ajándék.

Hirdetés

Az Epic Games akciójának hála már jó néhány minőségi címet behúzhattunk ingyen az utóbbi időben, hiszen AAA játékokat és indie csodákat is kaptunk. Most pedig egy hangulatos horrorjáték lett ingyenes.

Hirdetés

A Conarium ugyan eredeti sztorit kapott, de azt nagyban inspirálta H. P. Lovecraft Az őrület hegyei című novellája. Ez pedig bizony garancia arra, hogy nem egy könnyen emészthető kalandban lesz része a játékosnak. A kaland egy antarktiszi bázison játszódik, és tele van rejtélyekkel, megoldásra váró fejtörőkkel, valamint hátborzongató pillanatokkal. Ha kedvelitek a műfajt, vagy csak szeretnétek Epic Games Store-os könyvtáratokban tudni a Conariumot, akkor itt bezsebelhetitek azt.

Az Epic általában el szokta árulni, hogy milyen ajándékkal készül a következő hétre, azonban a srácok most a játék címe helyett mindössze három kérdőjelet írtak ki az oldalra. Viszont az ehhez tartozó képen feltűnik Batman is, szóval nagy valószínűséggel a DC-s igazságosztó egyik videojátékát fogjuk megkapni ingyen legközelebb.

Ti kipróbáljátok a Conariumot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)