Hirdetés

Epic Games Store - egy platformer lehet most ingyen a miénk, aztán két indie nagyágyút kapunk

|

Mindössze néhány gombnyomás, és már könyvtáratokban is tudhatjátok a Polytron Corporation logikai játékát.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben rengeteg játékot adott nekünk az Epic Games teljesen díjmentesen, így mostanra azoknak is elég szép gyűjteményük lehet, akik egy fillért sem költöttek még a csapat saját boltjában. Nemrég elérhetővé vált a legfrissebb ajándék, és azt is megtudtuk, mikre számíthatunk jövő héten.

Hirdetés

A 2013-ban megjelent Fez középpontjában egy 2D-s világban élő, Gomez nevű kisfickó áll, aki izgalmas kalandra indul, miután váratlanul tudomást szerez a harmadik dimenzióról is. A retro látványvilágú, logikai feladványokkal operáló platformer remek kikapcsolódás, ha egy könnyedebb hangvételű játékra vágytok, és most tényleg érdemes lehet kipróbálni, mivel ingyenesen beszerezhető az Epic Games Store-on.

Jövő héten pedig egy nagyon erős duóval támad az Epic, ugyanis a tavalyi év egyik nagy indie meglepetése, a számos díjat bezsebelő Celeste, valamint a zseniálisra sikeredett Inside lesznek a soron következő ajándékok. Ezekre mindenképp érdemes lesz majd lecsapni.

Ti kipróbáljátok a Fezt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)